Hoy!

Ik ben Kaat. In 2018 heb ik resoluut beslist om anders te gaan leven. De zekerheid van een vaste job om te ruilen voor een nieuw en vrij avontuur. Bewust te kiezen om te doen wat me gelukkig maakt. Actief en creatief te genieten van elke dag. 

Hoy betekent ‘vandaag’ in het Spaans. Van kinds af is Spanje mijn favoriete vakantieland. Ik hou van de eilanden, het veelzijdige vasteland, van de taal, het chaotische leven, het klimaat.
Daar waar de zee en de bergen elkaar ontmoeten, ben ik ontroerd door de schoonheid van de natuur. Daar word ik heel stil en voel ik me ontzettend dankbaar.

Ik koos Hoy ook omdat ik het fijn vind mensen te begroeten.
Al joggend, fietsend, kruisend in de straat. Hallo, goeie dag, een glimlach, of een knikje… Hoy!

Hoy is erg veelzijdig. Want zo ben ik. Ik hou van drukte en evenzeer van rust. Ik ben graag onder mensen, en ook heel graag alleen. Ik hou van rondhangen in leuke steden, en geniet van tot rust komen in het bos. Van zingen op de fiets en van mediteren op een bankje in de zon. Ik hou van een mooi persoonlijk interieur waar altijd een plekje is voor bloemen. Ik hou van reizen en ik hou er heel erg van om andere mensen gelukkig te maken.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x